Beslutet är fattat - mårtenson

Avslutningsfesten på studentdagen blir på Mårtenson i stan. Beslutet fattades enligt majoritet och jag tror de flesta är överens om att det här är det bästa alternativet.

Här kommer en liten beskrivning från nöjet:

"För att i år bryta trenden med partytält i Paradiset på Tylösand på grund av för höga kostnader och svajande intresse från gästerna följer här en beskrivning av en alternativ avslutningsfest på Mårtensson.

Entré: För att gästerna ska möta ett Mårtensson dem inte är vana att se, arrangeras det med en tross utanför pyntad med ballonger i härliga färger samt belysning av fasaden. Från röda mattan ser man även en härligt inbjudande uteservering fylld av sommarpytande bord och strålande solskensglada Studentkommittér.

Väl inne: Att slussas in går snabbt och smidigt då ingen kontanthantering förekommer. Kassagången är pyntad med vita tyger i taket som är upplysta i valfri färg. I taket innan garderoben hänger 15 små discokulor och glittrar. Eftersom folk inte har särskilt mycket kläder går även den sommarpyntade garderoben smidigt.

Puben: I puben ska vi försöka få igenom så att vi kan ha ett extra dansgolv. Här spelas gamla rockdingor och sköna låtar som alla bara kan texten till utan att dem riktigt vet varför. Extra ljus sätts in för att få en skön stämning. Dörrarna står öppna mot uteserveringen och genom detta svalkas dansgolvet behagligt. Eventuellt kanske vi kan sätta in ett liveband som spelar x antal timmar.

Nattklubben:
I nattklubben möts man av två stora danspodier och ett extra belyst dansgolv. Huvudinriktningen på det här dansgolvet är komersiell house. Pelare samt väggen rakt in har härliga banderoller med texten "För vi har tagit studenten, fy fan vad vi är bra" (eller liknande). På de vita tyget mitt emot dj båset skjuts häftig grafik upp via en projektor.

Scen? Bestämmer vi oss för att ha ett liveband/liveakt kommer dessa antagligen att stå på scenen rakt fram i nattklubben eller i puben.

Franskan: Här sätts banderoller upp med studenttema och film skjuts från projektor. Eventuellt hyrs en såpbubblemaskin in för kvällen som uppenbarligen blåser euforiska såpbubblor över dansgolvet. Skit kul när man är full! (Detta beror dock på eventuella skador dessa kan åstadkomma på lokalen, trägolv samt röda tyger, annars slänger vi in såpbubblor på uteserveringen).

Biblioteket: I mellanrummet biblioteket hängs vita tyger som ljussätts i härlig stämning. Här finns självklart en bar som säljer bubbel kvällen till ära! Vi ställer upp en fotolounge där man kan komma och ta sin bild tillsammans med vänner för att man ska minnas kvällen. I övrigt så har vi fler mingelfotografer som rör sig på golvet för att fånga alla små tillfällen!

Fördelar med Mårtenson:
Öppet till tre (två senast på tylösand)
Två dansgolv (minst)
Ej geggigt vid dåligt väder
Bättre uppslutning
Möjligheten att festa på olika ställen
Billigare för studentkommittén, för gästerna och för oss på nöjet
Enklare att ta sig till stan än Tylösand för dem flesta"

Efter att ha läst detta blir du förhoppningsvis positivt inställd till att ha avslutningsfesten på Mårtenson. För visst låter beskrivningen av kvällen inte helt fel?! Det här är bara lite funderingar från Nöjet så det är ingenting helt bokat och klart men någonting liknande av beskrivningen kan ni helt klart vänta er.

Nu längtar vi alla till studenten, ellerhur?

Kommentarer
Postat av: student

de låter sjukt bra!

2009-04-16 @ 13:56:34
Postat av: Anonym

hur många biljetter kommer säljas?

2009-04-16 @ 14:28:01
Postat av: Frida

Helt sjukt galet mycket! ^^

2009-04-16 @ 17:06:38
URL: http://fridaydiary.blogspot.com
Postat av: lekledaren på sannarp ;)

sjukt trist tycker jag!

2009-04-16 @ 18:32:36
Postat av: Anonym

Låter kanon!! (y)

2009-04-16 @ 22:26:20
Postat av: Guess

Sluta särskriv så satans mycket. Ni får er att framstå som helt inkompetenta.

2009-05-19 @ 01:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0