:)

tack till MP06lm för alla läkerol ;) poäng poäng!

hoppas att alla är laddade inför tävlingen på tisdag!

tema till nästa fest

har någon förslag på vad för tema vi kan ha på kommande studentfester så är det bara att ösa på :) tveka inte.

PUSS


studenttävling på g!

nu är det dags för den andra studenttävlingen!! för tro det eller ej men vi har kommit överens med rektorn att studenttävlingarna behövs på sture :)

tisdagen den 21 oktober klockan 15.00 är det dags. vi håller hus i medieteket och vad som väntar er får ni se när ni kommer.

varje klass måste anmäla sig senast fredagen den 17 oktober. ni anmäler er klass lättast genom att mejla på [email protected]. kan ni inte det så säg bara till någon i studentkommittén! viktigt att anmäld klass dyker upp klockan 15.00 på tisdag.

hoppas att ni är tävlingssugna!!

gymnasiefest på grand hotell i falkenberg, 17/10

här kommer lite information om sådant som inte bara rör alla treor, utan även ettor och tvåor!

nu på fredag (17/10) är det en jättestor gymnasiefest på grand hotell i falkenberg. det kommer att komma ungdommar från hela halland, i varberg har redan 350 biljetter gått åt.

en biljett kostar 80 kronor. det finns möjlighet att åka med en buss fram och tillbaka, en biljett med både inträde och buss kostar 140 kronor.

några killar från musiktrean på sturegymnasiet ska spela där, och dom vill självklart ha med er i publiken. ett band från falkenberg och ett från varberg kommer också att köra några låtar.

för er som är över 18 så finns där en bar också.

är du intresserad av en biljett så hör av er till mig på 0730660766.
är du först med att köpa biljett så kanske du kan få lite rabatt också :)

//klara


viktigt!

nu går studentlegen äntligen att aktivera igen! så aktivera aktivera, så ses vi på panny lane imorgon :)

alla som kommer till skolan utklädda dagen efter får 1 poäng till klassen. sök upp någon som är med i studentkommittén under dagen för at pricka av er! så sammanställer vi på nästa möte.

svar till tess: ni som är lediga får välja själva hur ni ska göra. kom dit ändå och visa upp er vettja. det är ganska många som har praktik och projektarbete. vi kan inte göra undantag.


aktivering av studentleg

jag vet att studentlegen inte går att aktivera. det är något fel på studentmingels hemsida. jag ska ringa till nöjet och kolla upp detta imorgon så får vi se hur det blir. det kommer att fixa sig :)

hoppas att alla är laddade inför tisdag! och vi förväntar oss att alla kommer utklädda till skolan dagen efter ;) vem vet, det kanske kan ge ett och annat poäng till klassen.

ha det toppen! /klara


lycka till

ville bara påminna er alla studenter om biljettförsäljningen tidigt imorgonbitti. det ryktas om folk som ska vara där redan vid fem inatt. för er skull hoppas jag att det inte regnar inatt ;-) och jag lider med er, det gör jag verkligen. hoppas ni som verkligen vill ha biljett lyckas få en också! håller tummarna för er

vi i studentkommitén glider ju lite på ett bananskal, men faktum är att vi jobbar hårt för det! :-)

RSS 2.0