vi säger förlåt

till alla er som kom efter kvart i två till medieteket för att anmäla sig till balen: först och främst ber vi så hemskt mycket om ursäkt men medieteket var tomt i typ en halvtimma, och vi trodde att de flesta som tänkt att anmäla sig redan hade gjort det (dumt av oss) vi skulle på ett annat möte och hade därför lite bråttom, därför bestämde vi oss dumt nog att gå därifrån en kvart tidigare.

men alla ni som kom efter kvart i två och tänkte anmäla sig, ni behöver självklart inte komma på måndag och anmäla er om ni inte kan. istället kan ni enkelt maila oss ([email protected]) där ni skriver ert namn och klass, er baldejts namn, klass och skola och om ni har några allergier eller är vegetarianer.

och ännu en gång, vi är ledsna. förlåt! vi lär oss av våra misstag.

anmälan på måndag igen från 12:00-14:00. då lovar vi att inte springa därifrån tidigare!!

biljettförsäljning

hej allihopa!

fredagen den 6 februari klockan 7.40 släpper vi biljetterna till nästa fest :) på vanliga stället i meddan!

nu vet ni det. och glöm inte att anmäla er till balen på måndag om ni inte redan gjort det. puss!

22.17

GLÖM INTE bort att anmäla er till balen på onsdag eller måndag i medieteket mellan 12:00 och 14:00!

till er som fortfarande inte har beställt sin studentmössa; gå in på abc-gruppens hemsida, tryck på studentmössor och "efterbeställning". jag råder er dessutom att snabba er då alla modeller inte längre finns kvar och sortimentet blir allt mindre.

till er som inte har köpt studentleg (det behövs för att komma in på balen); det finns fortfarande att köpa. kontakta någon av oss i studentkommittén! till dig som har tappat ditt; vi får bestämma möte så att du kan köpa/få (vet inte riktigt) ett nytt.

och till er som undrar över poängställningen; ni får ursäkta oss! poängen kommer att visas inom kort.

längtar ni lika mycket till balen och studenten som jag gör?!
puss / sandra, balansvarig

Är ni ute efter fjäskpoäng?

Jag kom på en till sak som absolut är värd att nämnas för er som är ute efter att dra till sig fjäskpoäng;
Vi kommer förmodligen att behöva hjälp med att utforma inbjudningskorten till balen så att de blir riktigt snygga! Så känner ni att ni är haj på att illsturera (grafeleverna??!!) och så, är ni absolut välkomna med att hjälpa oss!


Hör av er :-)


Dags att anmäla sig till balen!!

Vi vet om att uppdateringen har varit dålig den senaste tiden, men bättre sent än aldrig. Ursäkta oss!

Till att börja med; Balen kommer att äga rum den 31a maj på hotell tylösand. Och återigen, det spelar ingen roll om man är förlovad, gift etc. Du får bara gå med någon som går på Sture, LBS, Aspero eller Valterska. Undantag: Du får gå med en utomstående på röda mattan, men han/hon får inte gå med in på hotell Tylösand sen.

Så nästa vecka kommer vi att dra igång med anmälningarna till balen. Onsdagen den 28e Januari kommer jag, Sandra och Daniella att sitta i medieteket och ta emot din anmälan. Samtidigt vill vi också veta vem din balkavaljer är, vilken skola han/hon går på och i vilken klass. Vi vill även veta om du är allergiker, vegetarian eller om det är någonting annat vi borde veta om. Även måndagen den 2a Februari tar vi även emot din anmälan i medieteket. Det är oerhört viktigt att du anmäler dig vid någon av dessa tidpunkter!

ALLTSÅ ANMÄLAN TILL BALEN DEN 28e JANUARI ELLER DEN 2a FEBRUARI I MEDIETEKET

Vi vet ännu inte vad det exakta priset kommer att bli men vi försöker självklart att pressa ner det så mycket vi bara kan. Men runt 700-900 kommer priset att bli. Om två veckor har vi möte på Hotell Tylösand och kommer förhoppningsvis efter det, kunna komma med ännu mer information.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss här, eller på våra mail eller telefon
Sandra Hemberg; [email protected] eller 0708725430
Daniella Palm; [email protected] eller 0709548520

Så se nu till att fixa klänningen och smokingen, boka frisör, naglar och allt vad ni tänker göra.
Balen 2009 kommer att bli oförglömlig!



Jag såg även att någon undrade när nästa studentfest är, och det är snart dags igen. Tisdagen den 10onde Februari är det dags! Temat är Bokstaven M och den kommer att hållas på Valentine. Vi ses där!

RSS 2.0