wiho

hoppas att alla fått sig en riktigt god jul, och nu vill hela studentkommittén önska er ett gott nytt år!! år 2009 som snart är här kan komma till att bli typ världens bästa år för vi tar faktiskt studenten! det är galet. nu har vi bara en termin kvar på sture och den ska vi göra till en oförglömlig tid. hoppas ingen misstycker.

puss och kram

vi närmar oss studenttävling och studentfest, woho

jag tar mig friheten att uppdatera bloggen nu (hoppas inte klara ordföranden misstycker, hihi)

det går många rykten om att folk tycker att det är för många studenttävlingar. vi i studentkommittén tycker att det är roligt med tävlingar och vi har väl även trott att resten stureeleverna skulle tycka det. vi försöker bara göra ert sista år fartfyllt och roligt. är det en bra förklaring tro?

jag såg även en kommentar om våra fjäskpoäng, att det blir den klass som lägger ut mest pengar som vinner men så är självklart inte läget. det handlar inte alls om pengar. har man bara lite fantasi så kan man göra nästan vad som helst för att samla in fjäskpoäng. sjunga en låt för oss, skriva ett fint brev etc. och sen att vissa klasser lägger ner mer energi på att verkligen vinna och har tävlingsandan inne, det ska man väl inte klandra?

men det är bra att ni kommer med åsikter och synpunkter. vi försöker självklart att ta till oss detta och göra vårt bästa!

på onsdag är det studentfest, vi ses väl där?!
för er som inte har koll på det än, så äger studentfesten rum på moon denna gången.

puss & kram / sandra, balansvarig

crazy christmas närmar sig

nu på torsdag den 11/12, klockan 7.30 i meddan, så säljer vi biljetterna till crazy christmas-festen. jag skulle vilja påstå att ni inte behöver gå upp och ställa er utanför skolan klockan sex på morgonen denna gång. studentfesten kommer att äga rum på moon den 17/12, och vi har fått ganska så många biljetter. biljetterna kostar 100 kronor/st.

på torsdag kommer även ABC-gruppen på besök för de som inte provat ut sina studentmössor.

puss och kram

talangjakt på g

ni har väl inte missat att det är talangjakt imorgon i medieteket klockan 15.00 :) även om ni inte har planerat att vara med i tävlingen så får ni gärna komma och titta. ju mer publik, ju roligare blir det.

när det gäller studentmössorna så kommer ABC-gruppen den 11 december. vi kan alltid höra med dom om det finns möjlighet för dom att komma vid ytterligare ett tillfälle. men är det så att man missar att prova sin studentmössa så kan man hur lätt som helst få hjälp på ABC-gruppens hemsida. men detta kommer nog att fixa sig.

RSS 2.0