glöm ej..

hej fina studenter :)

glöm inte att ställa klockan på torsdagmorgon! i medieteket mellan klockan 7.00 och 8.00 säljer vi biljetterna till studentfesten. vi får 90 stycken till sture så det gäller att hålla sig framme! biljetterna kostar 90 kr och ni får endast köpa en var!

svar till jasna: ni som missade att prova studentmössor då er klass skulle göra det den 25/9, ni får chansen längre fram! ABC-gruppen kommer snart tillbaka, för HR och SP har inte provat sina ännu. håll ut! glöm inte att ni kan gå in på ABC-gruppens hemsida (http://www.abcgruppen.se/) och kolla alla mössor, kläder och prylar. ni kan beställa även där.

hoppas ni gillar designen på bloggen. tack till den som fixade den så fint :)

/klara


biljettförsäljning

hej allihopa!

den 7 oktober är det äntligen studentfest. kändistema på pennylane är det som gäller!

nu på torsdag, den 2 oktober, så säljer vi biljetterna i medieteket mellan kl 07.00 -08.00

så vill du ha en biljett, kom i tid! endast en biljett per person. man kan inte komma och köpa till sina kompisar osv. det är bara att ställa klockan och upp och köa :) jag återkommer imorgon om priset!

så vi ses i meddan på torsdagmorgon!
/klara

P.S. imorgon klockan 11.00 är jag och sandra med på stures radio. vi ska ha debatt om studenttävlingen med pär. lyssna gärna! D.S.


studentmössor, studentleg och biljettförsäljning

studentmössor
vad kul att ni kommenterar här på bloggen! hoppas att många fick beställt sina mössor idag. de klasser som inte stod med på litstan för dagens provningar är satta på en annan dag snarast. ABC-gruppen som vi samarbetar med kommer en gång till då de bokat in bland annat HR och SP-klasserna. självklart ska ni också få prova mössor!

studentleg
när det gäller studentlegen så fanns det stå datum för ett par veckor sedan då man kunde köpa. vi gick då ut med info över hela skolan en vecka innan.  nu hade vi ett tillfälle tidigt i morse då vi stod och sålde. jag satte upp affisher på skolan två dagar innan men någon har tagit ner det mesta tyvärr. är det nu någon som behöver ett leg så hör av er till mig så kommer det att fixa sig, för självklart så finns det till alla!

biljettförsäljning
någon kommenterade att ryktet går att biljetterna ska säljas på tisdageftermiddagarna, närmare bestämt 15.30. detta stämmer inte och jag vet inte vart det kommer ifrån. rektorn har förbjudit försäljning på skoltid så vi kommer alltid att lägga biljettförsäljningen på morgonen. vilka dagar vet vi inte nu! men självklart kommer det info om det några dagar innan. håll alltid utkik på bloggen, affisher sätts också upp! jag hoppas att ni förstår att vi inte kan ta hänsyn till att bussar inte går tidigt på morgonen m.m! men allt kommer att fixa sig.

angående allt annat med rektorn så vet vi inte hur något blir ännu. nästa vecka har vi ett möte inbokat med pär och jag är säker på att vi kommer att hitta en bra lösning! allt har blivit väldigt förstorat.
antagligen ska jag och kanske någon annan i kommittén vara med i en radiodebatt tillsammans med en rektor nu på måndag. lyssna på!

mal bara på med mer frågor om ni har några! :) /KLARA

Vi är på gång, vi är laddade

När jag ändå sitter här där jag sitter kan jag passa på att skriva att vi i studentkommitén ska bli bättre på att uppdatera här på bloggen, med både viktig information och andra roligheter som kan vara av intresse.

Vi är ännu i startkampen och kämpar för att själva komma in i allt nytt som händer.
Men bara så att ni vet, vi är på gång!

Och vi ska göra det sista året OFÖRGLÖMLIGT!

SNART ÄR DET DAGS FÖR FÖRSTA STUDENTFESTEN! Håll utkik för tider och mer information av biljettsläpp med mera. Och framförallt LÄNGTA SÖNDER! Det kommer att bli grymt

Puss / Sandra, balansvarig

Viktigt!

Torsdagen den 25 september är det dags att prova ut sin studentmössa. Lappar om tider för klasserna hänger uppe och lärarna ska veta om det.

Här är tiderna
08.30 BF06a
9.30 BF06b+ES06k
10.30 ES06d+ES06m1
11.30 ES06m2+ES06x
12.30 LUNCH
13.30 ES06t+MP06f
14.30 MP06+MP06lm
15.30 MP06g+MP06tv
16.30 Öppet hus

Samma dag säljer vi studentleg också. Så har du inte redan köpt ett, och gärna vill gå på den första studentfesten, så se till att köpa ett i medieteket nu på torsdag. Vi står där mellan klockan 7.30 och 8.00 på morgonen.

SPRID INFORMATIONEN!!!

då var skattjakten avklarad

stort grattis till SP06l som vann studenttävlingen igår!

hoppas att ni hade för himla roligt allihopa! det var vårt mål och det verkar som vi mestadels har lyckats.. som ni nog vet så blev det ganska så mycket klagomål från olika lärare men vi hoppas att allt kommer att fixa sig. vet ni med er att ni fortfarande har någonting som ni inte lämnat tillbaka där ni tog det så skulle vi vara tacksamma gjordet det så fort som möjligt. det är trist att vissa elever inte kunnat sköta tävlingen på rätt sätt. sen har vi i studentkommittén gjort tabbar vi också. men, ingenting går att få ogjort.

GLÖM INTE ATT KÖPA STUDENTLEG! Ni som inte redan gjort det, ni har möjlighet att göra det på fredag mellan klockan 10.00 och 11.00, i medieteket. Snart är det dagt för första studentfesten och då måste ni ha ett studentleg för att kunna komma in. Priset är 160 kronor. ta gärna med er jämna pengar.

take care /klara

p.s, tack SP06k för chokladbollarna. och tack ES06m för kakorna till kommande möte ;) d.s


första inlägget

hej alla student09:or på sture!

nu sitter jag och försöker sätta ihop ett bra första inlägg här. jag hoppas att ni kommer att titta in här lite då och då för jag (klara, studentkommitténs ordförande) eller någon i min studentkommitté kommer att blogga om saker som absolut rör er. det kan handla om till exempel studentfesterna, studenttävlingarna, balen, månadens student m.m! så ett tips är att hålla sig uppdaterad genom denna nyfödda blogg.

redan nu kommer lite viktig info:
tisdagen den 9 september är det dags för den första studenttävlingen! för alla klasser som är sugna på att delta så är det klockan 10.00 på gräsmattan utanför mediteket som gäller! kom i tid och förbered er på en riktig skattjakt!

onsdagen den 10 september och fredagen den 12 september mellan klockan 10.00 och 11.00 står vi och säljer studentleg i mediteket. studentlegen kostar 160 kronor och är nödvändiga om man vill gå på studentfesterna och på balen. så passa på att köpa dig ett studentleg redan nu! du måste ha ditt legitimation med dig när du köper det, detta är mycket viktigt!

jag kan också meddela att den första studentfesten är den 7 oktober och det är kändistema på pennylane som gäller. så varför inte sätta sig och fundera ut en bra outfit redan nu? info om biljettförsäljning kommer längre fram!

ta hand om er så ses vi allihopa på tisdag hoppas jag!
/klara


RSS 2.0